Nabór zgłoszeń do konkursu "Tygiel Smaków" 2019
środa, 10 lipca 2019Do konkursu można zgłosić maksymalnie dwa produkty w 7 kategoriach:
- mięso świeże oraz produkty mięsne;
- orzechy, nasiona, zboża, warzywa i owoce (przetworzone i nie);
- wyroby piekarnicze i cukiernicze;
- gotowe dania i potrawy;
- napoje (alkoholowe i bezalkoholowe)
- sery i inne produktu mleczne,
- inne produkty (w tym: oleje i tłuszcze, miody, produkty rybołówstwa, ryby, itp.)
które charakteryzują się wysoką jakością i wyjątkowością, posiadają minimum 25 letnią tradycję wytwarzania, są związane z kulturą, historią województwa łódzkiego oraz są wytwarzane na terenie województwa łódzkiego.
Producenci chcący wziąć udział w konkursie „Tygiel Smaków” powinni złożyć Kartę Zgłoszeniową do konkursu w terminie do dnia 30 sierpnia 2019 roku w sekretariacie Departamentu Rolnictwa i Ochrony Środowiska Urzędu Marszałkowskiego Województwa Łódzkiego (al. Piłsudskiego 8, 90-051 Łódź, piętro V pokój 511) lub przesłać w formie elektronicznej na adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..
Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie.
(am)
Pobierz załącznik:
- Karta Zgłoszenia Tygiel Smaków 2019 (1391 Pobrań)
- Regulamin konkursu Tygiel Smaków 2019 (1326 Pobrań)