NABÓR ZGŁOSZEŃ DO KONKURSU POLSKI PRODUCENT ŻYWNOŚCI – EDYCJA 2018
wtorek, 16 stycznia 2018
Departament Rolnictwa i Ochrony Środowiska Urzędu Marszałkowskiego Województwa Łódzkiego informuje, iż rozpoczął nabór wniosków do wojewódzkiego etapu konkursu Polski Producent Żywności. Finał konkursu odbędzie się w dniu 16 marca 2018 roku w Hali Expo – Łódź przy al. Politechniki 4 w Łodzi.
Zgłoszenia do udziału w konkursie należy złożyć (osobiście, przesłać pocztą lub przesłać na e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.) w Biurze Podawczym Urzędu Marszałkowskiego Województwa Łódzkiego, ul. Piłsudskiego 8, 90-051 Łódź do dnia 16 lutego 2018 roku.
Mając na uwadze fakt, że temat żywności wysokiej jakości z roku na rok zyskuje na znaczeniu, konkurs pozwala na skuteczną i sprawdzoną promocję, najlepszych polskich produktów żywnościowych oraz rodzimych producentów.
O uzyskanie tytułu krajowego „Polski Producent Żywności” rywalizują ze sobą najlepsi producenci z całego regionu. Celem przedsięwzięcia jest wyróżnianie i promocja najlepszych, polskich producentów żywności, oraz uczulanie konsumentów na wyroby charakteryzujące się najwyższą jakością. Konieczność utrzymania wysokiego poziomu i ranga tytułu sprawiają, że Kapituła Wojewódzka i w kolejnym etapie Krajowa stawia bardzo wysokie wymagania wobec nominowanych produktów.
Wydarzenie objęte jest patronatem Marszałka Województwa Łódzkiego.
Zgłoszenia do udziału w konkursie należy złożyć (osobiście, przesłać pocztą lub przesłać na e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.) w Biurze Podawczym Urzędu Marszałkowskiego Województwa Łódzkiego, ul. Piłsudskiego 8, 90-051 Łódź do dnia 16 lutego 2018 roku.
Mając na uwadze fakt, że temat żywności wysokiej jakości z roku na rok zyskuje na znaczeniu, konkurs pozwala na skuteczną i sprawdzoną promocję, najlepszych polskich produktów żywnościowych oraz rodzimych producentów.
O uzyskanie tytułu krajowego „Polski Producent Żywności” rywalizują ze sobą najlepsi producenci z całego regionu. Celem przedsięwzięcia jest wyróżnianie i promocja najlepszych, polskich producentów żywności, oraz uczulanie konsumentów na wyroby charakteryzujące się najwyższą jakością. Konieczność utrzymania wysokiego poziomu i ranga tytułu sprawiają, że Kapituła Wojewódzka i w kolejnym etapie Krajowa stawia bardzo wysokie wymagania wobec nominowanych produktów.
Wydarzenie objęte jest patronatem Marszałka Województwa Łódzkiego.
Pobierz załącznik:
- Regulamin PPŻ 2018 (1618 Pobrań)
- Karta zgłoszenia cz.I (1908 Pobrań)
- Karta zgłoszenia cz.II (1434 Pobrań)