KONKURS POLSKI PRODUCENT ŻYWNOŚCI – EDYCJA 2017
piątek, 13 stycznia 2017
KONKURS POLSKI PRODUCENT ŻYWNOŚCI – EDYCJA 2017
Departament Rolnictwa i Ochrony Środowiska Urzędu Marszałkowskiego Województwa Łódzkiego informuje, iż rozpoczął nabór wniosków do wojewódzkiego etapu konkursu Polski Producent Żywności. Finał konkursu odbędzie się w dniu 17 marca 2017 roku w Hali Expo – Łódź przy al. Politechniki 4 w Łodzi.
Zgłoszenia do udziału w konkursie należy złożyć (osobiście, przesłać pocztą lub e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.) w Biurze Podawczym Urzędu Marszałkowskiego Województwa Łódzkiego, ul. Piłsudskiego 8 , 90-051 Łódź do dnia 15 lutego 2017 roku.
Producenci biorący udział w konkursie będą podwystawcami Województwa Łódzkiego Podczas Międzynarodowych Targów Regiony Turystyczne – Na Styku Kultur. Udział w konkursie jest swoistym wyróżnieniem i promocją najlepszych, polskich producentów żywności. Pozwala zwrócić uwagę konsumentów na wyroby charakteryzujące się najwyższą jakością. Konieczność utrzymania wysokiego poziomu i ranga tytułu sprawiają, że Kapituła Wojewódzka i w kolejnym etapie Krajowa stawia bardzo wysokie wymagania wobec nominowanych produktów.
Departament Rolnictwa i Ochrony Środowiska Urzędu Marszałkowskiego Województwa Łódzkiego informuje, iż rozpoczął nabór wniosków do wojewódzkiego etapu konkursu Polski Producent Żywności. Finał konkursu odbędzie się w dniu 17 marca 2017 roku w Hali Expo – Łódź przy al. Politechniki 4 w Łodzi.
Zgłoszenia do udziału w konkursie należy złożyć (osobiście, przesłać pocztą lub e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.) w Biurze Podawczym Urzędu Marszałkowskiego Województwa Łódzkiego, ul. Piłsudskiego 8 , 90-051 Łódź do dnia 15 lutego 2017 roku.
Producenci biorący udział w konkursie będą podwystawcami Województwa Łódzkiego Podczas Międzynarodowych Targów Regiony Turystyczne – Na Styku Kultur. Udział w konkursie jest swoistym wyróżnieniem i promocją najlepszych, polskich producentów żywności. Pozwala zwrócić uwagę konsumentów na wyroby charakteryzujące się najwyższą jakością. Konieczność utrzymania wysokiego poziomu i ranga tytułu sprawiają, że Kapituła Wojewódzka i w kolejnym etapie Krajowa stawia bardzo wysokie wymagania wobec nominowanych produktów.
Pobierz załącznik:
- Regulamin (1826 Pobrań)
- Karta zgłoszenia cz. I (1756 Pobrań)
- Karta zgłoszenia cz. II (1638 Pobrań)