Kreowanie Marki Łódzkie – zapytania ofertowe
W ramach projektu: „Kreowanie marki Łódzkie poprzez promocję tradycyjnych smaków regionu – część II”
Realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Łódzkiego na lata 2007-2013, III osi priorytetowej: ”Gospodarka, Innowacyjność, Przedsiębiorczość” Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Łódzkiego na lata 2007-2013, w zakresie działania III.2 „Podnoszenie innowacyjności i konkurencyjności przedsiębiorstw”.
Przedmiotem zamówienia jest: wykonanie zabudowy standardowej stoiska i kuchni oraz ich wyposażenie.
Pobierz zapytanie ofertowe
opublikowano 27.05.2014 r.
W ramach projektu: „Kreowanie marki Łódzkie poprzez promocję tradycyjnych smaków regionu – część II”
Realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Łódzkiego na lata 2007-2013, III osi priorytetowej: ”Gospodarka, Innowacyjność, Przedsiębiorczość” Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Łódzkiego na lata 2007-2013, w zakresie działania III.2 „Podnoszenie innowacyjności i konkurencyjności przedsiębiorstw”.
Przedmiotem zamówienia jest: wyposażenie specjalistyczne kuchni, w tym stanowisk konkursowych, pokazowych oraz zaplecza; transport, montaż i demontaż oraz serwis podczas trwania imprezy targowej.
Pobierz zapytanie ofertowe
opublikowano 27.05.2014 r.
Realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Łódzkiego na lata 2007-2013, III osi priorytetowej: ”Gospodarka, Innowacyjność, Przedsiębiorczość” Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Łódzkiego na lata 2007-2013, w zakresie działania III.2 „Podnoszenie innowacyjności i konkurencyjności przedsiębiorstw”.
Przedmiotem zamówienia jest: wykonanie zabudowy standardowej stoiska i kuchni oraz ich wyposażenie.
Pobierz zapytanie ofertowe
opublikowano 27.05.2014 r.
W ramach projektu: „Kreowanie marki Łódzkie poprzez promocję tradycyjnych smaków regionu – część II”
Realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Łódzkiego na lata 2007-2013, III osi priorytetowej: ”Gospodarka, Innowacyjność, Przedsiębiorczość” Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Łódzkiego na lata 2007-2013, w zakresie działania III.2 „Podnoszenie innowacyjności i konkurencyjności przedsiębiorstw”.
Przedmiotem zamówienia jest: wyposażenie specjalistyczne kuchni, w tym stanowisk konkursowych, pokazowych oraz zaplecza; transport, montaż i demontaż oraz serwis podczas trwania imprezy targowej.
Pobierz zapytanie ofertowe
opublikowano 27.05.2014 r.