Weź udziału w Międzynarodowych Targach SLOW FOOD w dniach 20.04 - 23.04. 2017 w Stuttgarcie w Niemczech
wtorek, 21 lutego 2017
Targi SLOW FOOD to międzynarodowe targi dobrego smaku i specjałów regionalnych. Głównym założeniem targów jest promowanie regionalnej, naturalnej żywności, będącej przeciwieństwem żywności typu fast food. Partnerem targów jest włoska organizacja SLOW FOOD, która propaguje ideę dobrego smaku produktów żywnościowych oraz czerpania radości i zadowolenia z jedzenia.
Targi „Slow Food” są skierowane do szerokiej publiczności, do wszystkich, którzy cenią sobie zdrową i smaczną żywność. Podczas targów wystawcy sprzedają swoje produkty, które m. in. nie mogą zawierać sztucznych dodatków i konserwantów. Targi rokrocznie cieszą się dużym zainteresowaniem, co potwierdziła ubiegłoroczna wyjątkowa edycja – ponad 90.000 odwiedzających. Wśród zwiedzających znajdują się prominentni politycy, znane osobistości ze świata kultury i mediów, gastronomowie i kucharze.
Celem targów jest prezentacja produktów żywnościowych występujących lokalnie, charakteryzujących się m. in. tradycyjnymi metodami wytwarzania. Udział w targach stanowi okazję do nawiązania nowych kontaktów handlowych i jednoczesnego zaprezentowania swojej oferty.
Koszt uczestnictwa w tym: wynajem powierzchni i zabudowa stoiska, wyposażenie stoiska: lady, regały, stoliki, krzesła + montaż i demontaż pokrywa Urząd Marszałkowski Województwa Łódzkiego.
Firmy zainteresowane udziałem na wspólnym stoisku Województwa Łódzkiego są zobowiązane do przestrzegania poniższego regulaminu i pokrycia własnych kosztów zakwaterowania i transportu.
Targi „Slow Food” są skierowane do szerokiej publiczności, do wszystkich, którzy cenią sobie zdrową i smaczną żywność. Podczas targów wystawcy sprzedają swoje produkty, które m. in. nie mogą zawierać sztucznych dodatków i konserwantów. Targi rokrocznie cieszą się dużym zainteresowaniem, co potwierdziła ubiegłoroczna wyjątkowa edycja – ponad 90.000 odwiedzających. Wśród zwiedzających znajdują się prominentni politycy, znane osobistości ze świata kultury i mediów, gastronomowie i kucharze.
Celem targów jest prezentacja produktów żywnościowych występujących lokalnie, charakteryzujących się m. in. tradycyjnymi metodami wytwarzania. Udział w targach stanowi okazję do nawiązania nowych kontaktów handlowych i jednoczesnego zaprezentowania swojej oferty.
Koszt uczestnictwa w tym: wynajem powierzchni i zabudowa stoiska, wyposażenie stoiska: lady, regały, stoliki, krzesła + montaż i demontaż pokrywa Urząd Marszałkowski Województwa Łódzkiego.
Firmy zainteresowane udziałem na wspólnym stoisku Województwa Łódzkiego są zobowiązane do przestrzegania poniższego regulaminu i pokrycia własnych kosztów zakwaterowania i transportu.
Firmy zainteresowane udziałem prosimy o przesłanie potwierdzenia do dnia 28 lutego 2017 roku do Departamentu Promocji i Współpracy Zagranicznej na adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub faxem (42) 663 36 02. Decyduje kolejność zgłoszeń.
Pobierz załącznik:
- formularz zgłoszeniowy (3306 Pobrań)